Intenzita dopravy v závislosti na hokejovém utkání v Pardubicích - Petrová, Věra (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce se věnuje dopravě v Pardubicích, vlivům působícím na intenzitu dopravy v centru, především vlivům spojeným s konáním hokejového utkání. Pomocí ekonometrických modelů jsou jednotlivé závislosti dokázány a jsou zde nastíněna i možná opatření vedoucí ke snižování dopravní intenzity.
Intensity of transport depending on the hockey match in Pardubice
Keywords: intenzita dopravy; ekonometrické modely; regresní analýzy; hokejová utkání; intensity of transport; econometric models; regression analysis; hockey match