K otázce motivace žáků SOU - Lukešová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o motivaci žáků SOU. Zabývá se motivací k volbě učebního oboru a motivujícími prvky v průběhu studia.
Pupils'motivation
Keywords: motivace žáků; Motivy; volba povolání