Digitální hodiny s digitrony a snímačem rádiového časového signálu - Missberger, Patrik (Univerzita Pardubice, 2015)
Náplní bakalářské práce "Digitální hodiny s digitrony a snímačem rádiového časového signálu" je návrh, popis činnosti a zhotovení digitálních hodin s digitronovým displejem zobrazujícím aktuální čas odvozený od signálu DCF.
Nixie tube Digital clock
Keywords: digitron; hodiny; DCF77; ATmega; nixie; clock; DCF77; ATmega