Personální politika ve společnosti NUTRICIA DEVA a.s. - Uhrovič, Pavel (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu systému získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti NUTRICIA DEVA a.s. Cílem práce je navrhnout a zhodnotit soubor opatření, která povedou ke zkvalitnění a ekonomickému zefektivnění procesu náboru nových uchazečů. Nedostatky zjištěné v průběhu analýzy byly konfrontovány s teoretickými poznatky a následně sloužily k navržení souboru opatření vedoucího k možnému zlepšení systému získávání a výběru zaměstnanců.
Personnel policy in the company NUTRICIA DEVA a.s.
Keywords: lidské zdroje; získávání pracovníků; výběr pracovníků; personální management; human resources; recruitment; selection of employees; personnel management