Pojištění odpovědnosti za škodu z provozu vozidel - Kubertová, Petra (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza současného stavu pojištění odpovědnosti za škodu z provozu vozidel a další možnosti vývoje.
The responsibility insurance for detriment from vehicle traffic
Keywords: pojištění; pojištění odpovědnosti; povinné ručení