Fúze a klastry v České republice - Kučerová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce pojednává o fúzích a klastrech v České republice. Cílem práce je shrnout teoretické poznatky týkající se fúzí, klastrů a konkurenceschopnosti a na konkrétních případech ukázat fungování a výhody těchto seskupení.
Merger and clusters in Czech republic
Keywords: fúze; klastry; klastrové iniciativy; konkurenceschopnost; přeměny; merger; clusters; clusters initiatives; competitiveness; transformation