Příprava dikyanu pomocí stejnosměrného proudu - Kejklíček, Vít (Univerzita Pardubice, 2010)
V práci jsou uvedeny výsledky literární rešerše, jejímž cílem bylo nalézt a prostudovat dosud známé metody přípravy dikyanu hlavně v oblasti elektrosyntéz. Laboratorními testy jsem se snažil ověřit svou zdokonalenou metodu přípravy dikyanu
Laboratory Preparation of Cyanogen by Direct Current (D.C.)
Keywords: Dikyan; kyanovodík; elektrolýza; Cyanogen; hydrogen cyanide acid; electrolysis