Budoucnost vybraného výrobku z oboru fotochemie - Andr, Marek (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce má na základě tržní analýzy odhadnout budoucnost barevných negativních filmů na trhu s fotografickými produkty. První část práce je zaměřena na analýzu trhu a druhá část se zabývá perspektivou výrobku na základě inovačních cyklů a globálních trendů. Cílem práce je využít zjištěných závěrů z analýz jako podkladu pro rozhodování managementu společnosti FOMA Bohemia spol. s r.o. o zachování výroby a setrvání na trhu, či ukončení výroby a odchodu z trhu s barevnými negativními filmy.
Future of the selected product from photochemistry specialization
Keywords: perspektiva výrobků; Inovace; analýza trhu; SWOT analýza; barevné negativní filmy; fotografické produkty