Světlostálost fluorescenčních tiskových barev - Bílková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá vlivem krátkodobé a dlouhodobé expozice denních a UV fluorescenčních barev na jejich světlostálost.
Lightfastness of fluorescent priting inks
Keywords: fluorescenční barviva; světlostálost; stárnutí papíru