Tvorba WWW aplikace s využitím relační databáze pro příznivce filmového umění - Novák, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a normalizací relačních databází. Dále tvorbou a popisem webové aplikace pro příznivce filmového umění. Aplikace využívá databázový systém Oracle a je naprogramována v programovacím jazyku PHP s využitím Zend frameworku. Aplikace dále používá technologie jako JavaScript, Ajax, XML, CSS a XHTML.
Creation of WWW application with usage relational database for upholders of movie art
Keywords: movie; ART; Database; filmy; umění; Databáze; Oracle; PHP; AJAX; Zend Framework