Sledování antioxidačních vitaminů u vybraných skupin nemocných - Roušar, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Soubor poznatků o obecných a chemických vlastnostech volných radikálů a vitaminů. Stanovení vitaminů v plazmě. Stanovení MDA v plazmě.
Monitoring of antioxidant vitamins levels in selected groups of patients
Keywords: vitaminy; volné radikály; Diabetes mellitus; ateroskleróza; malondialdehyd