Operativní management kvality v a.s. FAB - Piatnica, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2004)
Teoretická část vymezuje jakost, management jakosti, operativní management jakosti a popis sedmi nástrojů jakosti. Praktická část se zabývá aplikací sedmi nástrojů jakosti při řešení problémů s kvalitou v a.s. FAB.
Operative quality management in a.s. FAB
Keywords: řízení jakosti; management jakosti