Výběr, zkoušení a zástavba vhodné převodovky do vozidla Škoda Felicia pro účely amatérských závodů - Valášek, Radek (Univerzita Pardubice, 2006)
V práci je proveden výběr a zástavba vhodné převodovky do osobního automobilu Škoda Felicia pro účely amatérských závodů. Hlavní důraz je kladen na to, aby výslednou realizaci bylo možné provést z dosud dostupných dílů a tím byla co nejméně ekonomicky náročná.
The choice, testing and development of suitable gear unit in the Skoda Felicia car for amateur races purposes
Keywords: převodovka; Škoda Felicia; přestavba; trakční diagram