Rekonstrukce žst Hanušovice a Ruda nad Moravou - Coufal, Jakub (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce představuje možnosti rekonstrukce železničních stanic Hanušovice a Ruda nad Moravou. Jedna varianta každé stanice, zvolena jako nevýhodnější, je dále podrobněji zpracována. Rekonstrukce je zaměřena na zvýšení propustnosti ve staničních kolejích a zvýšení bezpečnosti dopravy ve stanici.
Reconstruction of railway station Hanušovice and Ruda nad Moravou
Keywords: rekonstrukce; železniční stanice; hanušovice; ruda nad moravou; kolej; nástupiště; výhybka; železniční svršek; reconstruction; reilway station; hanušovice; ruda nad moravou; reil; platform; switch; superstructure