Demografická struktura obyvatel České republiky se zaměřením na region Liberec - Proche, Ivan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá demografickou strukturou obyvatelstva Libereckého kraje, porodností, úmrtností, sňatečností, rozvodovostí a problémem stárnutí populace.
Demographic structure of residents in the Czech republic with a view to region Liberec
Keywords: demografie; obyvatelstvo; porodnost; sňatečnost; rozvodovost; úmrtnost; region Liberec