Analýza úspěšnosti společnosti Fortis, s.r.o. - Voják, David (Univerzita Pardubice, 2004)
V teoretické části práce jsou podrobně zpracovány metody hodnocení výkonnosti podniku - finanční analýzy. V praktické části jsou tyto metody aplikovány na společnost Fortis, s.r.o. v Jihlavě. Je provedena finanční analýza a na základě jejich výsledků je provedeno hodnocení sledovaného podniku.
Efficiency analysis of Fortis, ltd.
Keywords: Finanční analýza; hodnocení výkonnosti; metody; poměrové ukazatele; společnosti