Osobnost manažera jako nástroj pro zvýšení konkurenceschopnosti - Schmidtová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je zaměřena na charakteristiku osobnosti manažera, kterou chápeme jako významný nástroj zvýšení konkurenceschopnosti manažera. Na závěr jsou shrnuty poznatky a doporučené návrhy pro praxi.
Manager's personality as a tool to increase competitiveness
Keywords: projekty; projektový manažer; osobnost manažera; projects; project manager; manager personality