Bezbariérové úpravy na železniční trati Šumperk - Jeseník - Svoboda, Richard (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza bezbariérovosti vozidlového parku, železničních stanic a zastávek na vybrané trati a návrh vhodných bezbariérových úprav.
Barrier -free modifications of railway track Šumperk - Jeseník
Keywords: Bezbariérová doprava; železniční doprava; Šumperk