Raising cultural awareness in ESL education - Vosmeková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá zvyšováním kulturního uvědomění při výuce angličtiny jako druhého jazyka.
Zvyšování kulturního uvědomění při výuce angličtina jako druhého jazyka
Keywords: Anglický jazyk; cizí jazyk; kulturní uvědomění; společnost; Integrace