Komunikační mix společnosti PRO 8, s.r.o. - Bartoníček, Petr (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na podrobnou analýzu nástrojů komunikačního mixu a jejich využití v rámci společnosti PRO 8, s.r.o.. Hlavním cílem práce je analýza komunikačního mixu v rámci celé společnosti PRO 8, s.r.o.. Teoretická část práce je věnována rozboru marketingové komunikaci, nástrojů komunikačního mixu a jejich aplikace v obchodní společnosti. Praktická část je rozdělena na tři části, které tématicky korespondují s teoretickými rozbory uvedenými v předcházející kapitole. První část je věnována samotné společnosti PRO 8, s.r.o., druhá popisuje situační analýzu vybrané společnosti a třetí dokumentuje aplikaci nástrojů komunikačního mixu v rámci dané společnosti.
Communication mix of company PRO 8, s.r.o.
Keywords: Marketingový mix; komunikační mix; Reklama; podpora prodeje; veletrhy; PRO 8, s.r.o; Marketing mix; Communication mix; Advertisement; sales promotion; exhibitions