Dálkové řízení modelu osobního automobilu se senzory - Míček, Daniel (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem bakalářské práce je sestrojit robota s využitím stavebnice LEGO Mindstorms EV3, který komunikuje s mobilním telefonem s operačním systémem Android pomocí Bluetooth. Robot využívá senzorů vzdálenosti, kompasu a úhlové rychlosti a zobrazuje měřená data v mobilním telefonu uživatele. Programovacím jazykem robota je Java.
Remote controlled vehicle with sensors
Keywords: robot; lejos; ev3; lego mindstorms; android; bluetooth; senzor; robot; lejos; ev3; lego mindstorms; android; bluetooth; sensor