Optimalizace výrobně logistických procesů firmy DAKO CZ, a.s. - Duben, Petr (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato diplomová práce je zaměřena na výrobně - logistický systém produktu brzdové spojky firmy DAKO CZ, a.s. Její součástí je identifikace a analýza daného systému se základním cílovým chováním a systému technologie nastavené dle firemního softwaru Microsoft Navision. Dále jsou v práci navrhnuty orientační možnosti bezzásobové technologie výroby, které by umožňovaly využití skladovacích prostor pro rozšíření výrobní kapacity podniku. Následně jsou porovnány finanční náročnosti jednotlivých technologií, které jsou přímo závislé na zvolené technologii.
Optimization of production and logistics processes of DAKO-CZ a.s.
Keywords: Interní logistika; výrobní systém; výrobně logistické technologie; TQM; Internal logistics; production system; production - logistics technology