Základní zásady trestního řízení v demokratickém státě - Benda, Otmar (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce je pojednání o základních zásadách trestního řízení v demokratickém státě, zde konkrétně v České republice.
Keywords: demokratické státy; trestní řízení; obhajoba; presumpce neviny; objektivní pravda