Nábor zaměstnanců na pozici řidiče v DPMLJ - Žihanská, Michaela (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce rozebírá průběh náborového procesu v Dopravním podniku měst Liberce a Jablonce nad Nisou (DPMLJ). Zabývá se procesem plánování, získávání a výběru. Konkrétně se práce zaměřuje na metody hodnocení a plánování počtu řidičů, metody šíření a oslovování potencionálních uchazečů a metody správného výběru kandidátů.
Recruitment program to the post of the driver in DPMLJ
Keywords: nábor; zaměstnanci; nabídka práce; potřeby; požadavky; recruitment; employees; job offer; needs; requirements