Tvorba startovních listin - Hovorka, Luboš (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je zaměřena na vývoj aplikace pro generování startovní listiny střeleckých závodů.Je zde poukazováno na složitou strukturu organizace závodu, dále je zde návrh řešení tvorby startovních listin.Následně je navržen databáze MySQL a vytvořeno administátorské prostředí v jazyce Perl.
Creating of start lists
Keywords: programovací prostředky; Databáze; MySQL; programovací jazyk Perl