Marketingová komunikace Českého rozhlasu Hradec Králové - Blažková, Irena (Univerzita Pardubice, 2005)
Teoretická část práce vysvětluje pojmy marketing, marketingová strategie a marketingová komunikace. Dále se práce věnuje marketingovému mixu, tj. produktu, ceně, místu a propagaci. V práci je také rozebrán komunikační mix. Praktická část analyzuje současnou situaci v Českém rozhlasu Hradec Králové. Je zde uveden rozbor složek komunikačního mixu. Důležitou částí je provedení vlastního marketingového výzkumu. Cílem práce je zhodnotit úroveň marketingové komunikace Českého rozhlasu Hradec Králové a navrhnout řešení, která by mohla marketingovou komunikaci zlepšit.
Promotion in Český rozhlas Hradec Králové
Keywords: Marketing; Marketingový mix; Marketingová komunikace; Reklama; podpora prodeje; komunikační mix; Public relations; propagace