Zabezpečení informačního systému vybraného městského úřadu - Žouželková, Blanka (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá zabezpečením informačních systémů. Je představena problematika ochrany informačního systému v organizaci v širších souvislostech a nastíněny návrhy na zlepšení informační bezpečnosti při činnostech organizace. V této práci jsou přiblíženy bezpečnostní hrozby v organizaci a jsou navržena opatření, které je nutné provést. Rozsah práce koresponduje s obsahem studia.
Security information system selected municipality
Keywords: městský úřad; informační systém; operační systém; server; portál; elektronická pošta; antivir; municipality; information system; operating system; server; web site; electronic mail; antivirus