Statické rychlostní profily pro ETCS - Vrba, Petr (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem bakalářské práce je představit a seznámit se s rychlostní návěstní soustavou používanou na české železnici, s principy a analýzou stanovení statických rychlostních profilů a s využitím systému ETCS.
ETCS static speed profiles
Keywords: ETCS; rychlostní limity; statické rychlostní profily; železniční doprava; speed limits; static speed profiles; railway transport