Funkce IZS vybraného regionu - Bílá, Petra (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce bude sloužit k pochopení integrovaného záchranného systému a jeho funkce převážně v Pardubickém regionu a měla by pomoci úspěšně se vnořit do této problematiky. Rozsah práce koresponduje s danou osnovou.
Function of the Integrated Rescue System in the region
Keywords: integrovaný záchranný systém; mimořádná událost; Pardubický kraj; Integrad Rescue System; extraordinary event; Pardubice region