Procesy monitorování úspěšnosti strategického plánu - Hepnerová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku strategického plánování na úrovni měst. Konkrétně se jedná o monitorování indikátorů, pomocí kterých lze hodnotit naplňování stanovených strategických cílů. V práci jsou uvedeny různé sady indikátorů a možnosti jejich využití. Cílem práce je navrhnout charakter vhodného indikátoru.
Process of strategic plan efficiency monitoring
Keywords: strategic plans; indicators; monitoring; strategické plány; indikátory; monitorování