Optimalizace logistických ploch na montáži ve vybraném podniku - Mašinda, Radek (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zabývá otázkou optimalizace logistických ploch ve vybraném podniku. V první hlavní kapitole jsou uvedeny teoretické poznatky, které jsou dále využívány v diplomové práci. Druhá kapitola je zaměřena na analýzu logistických ploch a materiálových toků v podniku. Ve třetí kapitole jsou popsány návrhy k optimalizování logistických ploch v podniku. A v poslední čtvrté kapitole jsou tyto návrhy zhodnoceny.
Optimization of logistic areas in a chosen company
Keywords: logistické plochy; materiálové toky; Pick by systémy; Kanban; JIT; sklady; logistics areas; material streams; Pick by systems; Kanban; JIT; warehouses