Mutagenita pitné vody - Koubková, Markéta (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce shrnuje výsledky testování mutagenní aktivity pitné vody v Pardubicích v průběhu roku 1998. Mutagenita je demonstrována v Amesově testu.
Mutagenity of drinking water
Keywords: pitná voda; mutagenita; Amesův test