Zpravodajství Českého rozhlasu Sever - Báčová, Petra (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce pojednává o kvalitě zpravodajství regionálního studia Českého rozhlasu Sever. Z hlediska témat, jazyka, žánrů, časového zařazení zpráv, řazení zpráv a objektivity byl proveden rozbor zpravodajských relací stanice v období od 1. do 30. listopadu 2006. Na konkrétních příkladech jsou doloženy jednotlivé prvky nedodržení nestrannosti.
News of the Czech Radio North
Keywords: Český rozhlas Sever; Média; zpravodajství; obsahová analýza