Manažerské rozhodování za využití metod pro zpracování dokumentů - Kopáčková, Hana; Máchová, Renáta (Univerzita Pardubice, 2006)
Tento příspěvek se zabývá využitím metod pro zpracování dokumentů v rozhodování manažerů. Důraz je kladen na využití nestrukturovaných informací, které v práci manažerů převládají. V příspěvku jsou popsány jednotlivé metody včetně jejich aplikace v praxi.
Keywords: Rozhodování; textová klasifikace; nestrukturované informace; decision making; text classification; unstructured information