Finanční řízení soukromého zdravotnického zařízení - Hlasová, Olga (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci pojednává o způsobech a metodách finančního řízení, které mohou být užity při řízení soukromé ordinace.
Financial management of private medical office
Keywords: zdravotnická zařízení; Zdravotnictví; financování; zdravotní pojišťovny; soukromé podnikání