Analýza environmenntálních nákladů ve výrobě průmyslových hnojiv v o.z. Synthesia - Žampová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problémem sledování environmentálních nákladů jako součásti environmentálního účetnictví podniku.
Keywords: environmentální náklady; environmentální účetnictví; Životní prostředí; podniky; Výroba; Synthesia Pardubice