Informovanost veřejnosti o samovyšetřování prsu u žen a u mužů - Soudková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na onemocnění rakoviny prsu především na informovanost veřejnosti o samovyšetřování prsu u žen a mužů. Pozornost je věnována charakteristice vzniku rakoviny prsu, její léčbě a postupu při správném samovyšetřování
Public awareness of breast self-examination for women and men
Keywords: karcinom prsu; samovyšetřování prsu; mamografické vyšetření; breast cancer; breast self-testing; mammography examinations