Výdejní automat - Šimák, Radek (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se věnuje návrhu a konstrukcí Výdejního automatu, dále se zabývá historii a různými funkcemi automatu, detekci chybových stavů, rešerši komponent, pohony, drivery, detekci zboží, detekci mincí a zadávání. Naprogramování funkčního kódu pro výdej 4 druhů zboží, pomocí pohyblivého výtahu.
Vending machine
Keywords: výdejní automat; krokový motor; servomotor; senzor; vending machine; stepper motor; servomotor; sensor