Informační výhoda jako součást informační bezpečnosti - Kameník, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se věnuje významu informací a jejich zabezpečení. Představuje moderní nástroje pro získání informační výhody a jejich možnou provázanost. Zahrnuje průzkum názoru firem na danou problematiku.
Information advantage as a part of information security
Keywords: Informace; bezpečnost; knowledge management; business intelligence; Konkurenční zpravodajství; Information; security; Competitive Intelligence