Policejní a magistrátní rada Josef Sebastian Grüner - Brychtová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zaměřuje na život policejního a magistrátního rady Josefa Sebastiana Grünera. Zabývá se jeho působením v úřadu, shrnuje také jeho studijní léta. Poslední kapitola je pak věnována jeho přátelství s Johannem Wolfgangem Goethem.
The police and municipal councillor Josef Sebastian Grüner
Keywords: Cheb; policejní úřady; J. S. Grüner; J. W. Goethe; police offices