Nemovitost jako předmět soukromoprávních vztahů - Hanušová, Renata (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá soukromoprávními vztahy k nemovitostem, současnou právní úpravou a zápisy věcných práv k nemovitostem do katatru nemovitostí České republiky.
Real estate as a subject of the civil law relations
Keywords: nemovitosti; věcná práva; věcné břemeno; závazkové právo; Katastr nemovitostí; zástavní právo