Metody získávání a výběru pracovníků ve vybraném dopravním podniku - Grynová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce analyzuje metody získávání a výběru pracovníků v dopravním podniku.
Methods of recruiting and worker selection in specific transport company
Keywords: dopravní podniky; personální management; personalistika; Lidské zdroje; zaměstnanci; zaměstnanci