Bytová politika města Polná - Dajčová, Jana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce pojednává o problematice bytové politiky v České republice a ve městě Polná. Zabývá se vývojem bytové politiky po roce 1989, vývojem legislativy, charakteristiky bytového fondu, bytovou výstavbou, cenami bydlení a státní podporou bydlení.
Housing policy of Polná
Keywords: bytová politika; bytová problematika; bytová výstavba; bytový fond; byty; bydlení; Česká Republika