Pracovní právo a agenturní zaměstnávání - Kmoníčková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je věnována pracovnímu právu a problematice agenturního zaměstnávání. V první části jsou uvedeny dokumenty, na jejichž základě vzniká pracovní poměr. Druhá a třetí část je zaměřena na historii, podstatu a současnou úpravu agenturního zaměstnávání. Ve čtvrté části je uvedena a charakterizována konkrétní personální a poradenská agentura.
Labour low and agency employment
Keywords: work agencies; users; temporary delegation; agency employment; agentury práce; uživatelé; dočasné přidělení; agenturní zaměstnávání