Ekonomická efektivita diagnostických metod silničních vozidel - Tomšíček, Josef (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce pojednává o diagnostických metodách a jejich efektivním využívání u silničních vozidel.
Keywords: Silniční vozidla; diagnostické metody; diagnostická zařízení