Analýza online komunikační strategie vybraných ekonomických vysokých škol - Krouželová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá analýzou online komunikační strategie vybraných ekonomických vysokých škol. V teoretické části je definován marketing, online marketing, jeho výhody a nevýhody, marketingová komunikace a její strategie. Dále jsou představena jednotlivá sociální média, sociální sítě a webové stránky, které jsou využívány k marketingové komunikaci. Praktická část je zaměřena na analýzu komunikační strategie na sociálních sítích a webových stránkách Fakulty ekonomicko-správní a konkurenčních fakult. V závěru praktické části jsou sestaveny návrhy a doporučení pro zlepšení komunikační strategie Fakulty ekonomicko-správní.
The analysis of online communication strategies of selected economic faculties
Keywords: marketing; online marketing; marketingová komunikace; sociální sítě; webové stránky; Fakulta ekonomicko-správní; marketing; online marketing; marketing communication; social networks; web sites; Faculty of Economics and Administration