Využití webových aplikací pro zpracování výsledků sportovních soutěží - Klimeš, Jakub (Univerzita Pardubice, 2010)
Teoretická část se věnuje publikaci a předávání sportovních výsledků, kde jsou popsány jednotlivé technologie. V práci jsou dále popsáni internetoví poskytovatelé výsledků, a také vhodný návrh databáze pro zadanou aplikaci. Cílem praktické části bylo vytvořit univerzální webovou aplikaci, umožňující uživateli spravovat výsledky, vytvářet sporty a soutěže.
The use of web applications for the treatment of sporting events
Keywords: sportovní výsledky; webové služby; publikování výsledků; databázový návrh; SQL Injection; sports scores; web services; publishing sport scores; database design; SQL Injection