Personalistika podniku z pohledu pracovního práva - Blažková, Romana (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá personalistikou z pohledu pracovního práva a je rozdělena na dvě základní části. Teoretická část se zaměřuje na vymezení základních pojmů v oblasti personalistiky a pracovního práva. V druhé polovině práce je představena společnost KAMAX s.r.o. Turnov, nacházející se v Libereckém kraji. Analyzují se zde poznatky z teoretické části a převádí se na danou praxi ve společnosti.
Company recruitment from the perspective of labour law
Keywords: personnel actings; personnel works; employees relations; workers; Education; personální činnosti; personální práce; zaměstnanecké vztahy; pracovníci; Vzdělávání