Inovace výukových materiálů kurzu PBOI - Kovář, Ctirad (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá výukovými materiály předmětu PBOI - Bezpečnost a ochrana informací. Jejich aktualizací, doplněním, zpřehledněním a sjednocením. Součástí práce je kurz pro LMS Moodle sloužící jako materiály ke cvičení.
Innovation of study materials for PBOI course
Keywords: PBOI; exeLearning; bezpečnost; šifrování; Elektronický podpis; výukové materiály; security; cryptography; Electronic signature; study materials