Statický přepočet příhradové ocelové mostní konstrukce v km 30,784 t.ú. 1551 Moravany-Borohrádek - Collino, Theodor (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce může posloužit jako návod na určení zatížitelnosti mostní konstrukce a jako ukázka posouzení prvků mostní konstrukce včetně posouzení nýtových a šroubových přípojů.
Reanalysis Bridge Steel Framexork in km 30,784 t.u. 1551 Moravany-Borohrádek
Keywords: zatížitelnost; mostní konstrukce; posouzení ocelové konstrukce; posouzení přípojů; rating; bridge structure; assessment steel bridge; analysis of section; assessment connection